IronClad Assurance®

Köp säkert med vår IronClad Assurance®

Leta efter vårt IronClad Assurance Equipment Condition Certification på den maskin du vill köpa

IronCladLogo
Vårt IronClad Assurance equipment condition certification gör att du vet att en av våra inspektörer personligen har besökt objektet, tagit bilder och utfört en omfattande inspektion av nyckelsystem och komponenter. Det du ser i inspektionsrapporten är vad du får när du får utrustningen. Om objektet du mottog inte är i det skick som beskrivs i vår inspektionsrapport, vänligen kontakta oss inom en arbetsdag från den tidpunkt som du mottog objektet. Giltiga tvister kommer att hanteras på ett ömsesidigt fördelaktigt sätt. För mer information se vår IronClad Assurance Policy. För frågor om vår IronClad Assurance eller för att rapportera ett problem, vänligen kontakta vår kundtjänstavdelning måndag till fredag, från kl. 6 till 17. (Pacific Time) på +353 (0)1 860 5000.

Inspektionsrapporter

Köp med vetskapen om att våra produkter har genomgått en fullständig och detaljerad inspektion av en branschexpert.

Inspektionsteam av experter

Vårt team på över 250 professionella inspektörer har mer än 20 års erfarenhet av utrustning och följer en standardiserad, pålitlig och konsekvent utvärderingsmetod.

Pålitliga rapporter

Våra rapporter innehåller betyg och kommentarer för nyckelsystem och komponenter, funktionella testresultat och många bilder. För tillämplig utrustning kommer vi också att inkludera laboratorieanalys av olja och vätskor i huvudkomponenter och system för föroreningar och slitage av metaller.

Köp säkert

Med vår IronClad Assurance kan du vara säker på att det du ser i inspektionsrapporten är vad du får när du får utrustningen.

Sök utrustning & visa inspektionsrapporter

Sök