Frakt

Frakttjänster

På IronPlanet förstår vi vikten av transporttjänster vid inköp av utrustning. Vi hjälper köpare att hitta leverantörer av transporttjänster. Transporttjänstleverantörer som vi arbetar med har erfarenhet av tung frakt, är konkurrenskraftiga på marknaden och har regelbundet använts av befintliga köpare.

Ritchie Bros. Logistik

Ritchie Bros. Logistik
 

Flytta din utrustning till där den behöver vara med Ritchie Bros. fullservice dörr-till-dörr-logistik och fraktlösningar. Ritchie Bros. Logistics tar hand om hela processen med en allomfattande tjänst för att snabbt och effektivt få din utrustning över gränser, kontinenter och oceaner: Offerter, frakt & transport, tullavgifter, import & exportdokumentation, samtliga avgifter.

Kontakta Ritchie Bros. Logistics-temat idag för mer information eller offerter. Ring +31.1683.92200 eller emaila: logistics@rbauction.com

 

International Transportation Service

Gruber Logistics B.V.

 

Kontaktinformation
Stefano Lotto
Telefon: +31 18 36 69 802
Fax: +31 18 36 69 810
Stefano.Lotto@gruber-logistics.com
http://www.gruber-logistics.com
 

Hansen Shipping (Storbritannien) Ltd

 

Kontaktinformation
Rasmus Stokholm
Telefon: +44 (0) 1277 355 655
Mobiltelefon: +44 (0) 790 69 55 495
rasmus@hansenshipping.com
http://www.hansenshipping.com

Köpare av utrustning kan alltid välja att arrangera transporten själv. IronPlanet ansvarar inte för någon åtgärd, uraktlåtenhet eller försummelser som härrör från transportavtal med tredje part, oavsett om det gäller de ovan listade transportleverantörerna eller en utomstående transportleverantör .

Transportpriserna kan komma att ändras och många faktorer påverkar transportkostnaderna, inklusive: maskintyp och konfiguration, avstånd och färdväg, samt typ av släpvagn och tillstånd som krävs för att dra lasten. Förhållandet/kontraktet för transport är till fullo mellan köparen och transportleverantören. Alla frågor om hämtningsdatum, leveransdatum, kostnads- och betalningsinformation ska riktas till transportleverantören.